Jetty Amat

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jetty Amat en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jetty Amat heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kleuterklas bij Juf de Bruijn, 1ste klas Juf Lisonne veel meer kan ik me niet meer herinneren.

  Kleuterklas bij Juf de Bruijn, 1ste klas Juf Lisonne veel meer kan ik me niet meer herinneren. Wel een carnavalverkleedpartij samen met mijn zus als roodkapje (haha de wolf was zoek.

  peu et contentschool, 1968

  Kwam in September 1979 naar Nederland.

  Kwam in September 1979 naar Nederland. Was in Suriname over van 3e MULO --> 4e MULO. Door overstap teruggezet naar MAVO-3 heb hier examen gedaan vervolgens MAVO-4 ook weer examen gedaan. Was leuke school en leuke tijd. Leraren:van der Meer, Diepenhorst, van Dalen, van Wieringen, Zilverberg(toen decaan), Hoogendorp(Indische juf Ned.?) Dependance aan de Taxusstraat, Gym in Kralingse bos. Trok veel op met Vivian Pinas, Petra(Indisch), Anouscka Lubbers?, Isabel. Voor de rest andere bekende namen Richard, Franklin, Marga, Mary, Marcel.Volgens mij was er ook schoolfeest in de aula.

  Chr. school voor MAVO Kral..., 1979

  17/10/2004: Hey Iris leuk om je zo terug te vinden.

  17/10/2004: Hey Iris leuk om je zo terug te vinden.Ik heb ook nog contact met Monique. Het was een hele leuke tijd. Ik zat er samen met mijn zus Maureen(Morien). Foe A Man was de eerste klasse juf, de 2e klas was dat juf Tjin zij gaf ook tekenles en daarna juf Frangie zij gaf dacht ik Engels.(Even stiekem mijn rapporten erbij gehaald)Meneer Lou gaf wiskunde, hij had een blauwe volkswagen. Ik ken niet meer zoveel namen van klasgenoten, Iris, Diana, Myra, Tinie, Margreth. Met Monique heb ik nog wel wat contact, want zij zit ook in Nederland. Het ergste vond ik de gymlessen buiten van meneer .....? Ik hoop dat ik wat reacties krijg van oude klasgenoten.

  Christus Koningschool, 1976

  ?