Jessica van Santen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jessica van Santen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jessica van Santen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We begonnen met vele studenten, maar uiteindelijk bleven we met een klein groepje over met afstuderen.

  We begonnen met vele studenten, maar uiteindelijk bleven we met een klein groepje over met afstuderen. Ik kan me Ed, Huib, Stef, Carla, Marja en Hanneke nog goed herinneren. Iedereen waaierde uit over de hele wereld. Duitsland, Bobhutstatswana (of zoiets), Wight (UK), Zweden. Het was een villa kakelbont. Les in het bos, bewegingslessen met Henk Hoeben, oefenen met electrotherapie (de microfoon deed het niet meer als de ukg boven werd gebruikt), leren masseren en vooral veel lessen die eindigen op ..ogie. Veel geleerd over de psyche, mezelf en mijn plekje in de wereld. Mooie tijd. Jammer dat ik de meesten nooit meer heb gesproken...

  Academie voor fysiotherapie, 1978

  Trefwoorden: kroontjespennen, zelfgemaakte inktlap, inktvlekken in mijn schriftje, nonnen in habijt, Zr Ignatia, met de armen over elkaar moeten zitten met de wijsvinger op de lippen (stilte!!), op aswoensdag met de hele klas naar de kerk om een askruisje

  Trefwoorden: kroontjespennen, zelfgemaakte inktlap, inktvlekken in mijn schriftje, nonnen in habijt, Zr Ignatia, met de armen over elkaar moeten zitten met de wijsvinger op de lippen (stilte!!), op aswoensdag met de hele klas naar de kerk om een askruisje op onze voorhoofden te halen, liga en schoolmelk in de pauze, meisjesschool, leren lezen en schrijven met aap-noot-mies. Ernaast de kleuterschool (64-66)met poppenhoek in het lokaal. Ik verhuisde in de zomer van 1968 naar Heemstede en ging daar naar de 3e klas.

  St. Annaschool, Broekhoven II, 1964

  Sokken breien in de handwerkklas.

  Sokken breien in de handwerkklas. Ik zou niet weten hoe ik het toen voor elkaar heb gekregen. Hinkelen en beelden-trekken op het schoolplein. Stiekum op het kerkhof kijken naast de school. Altijd als laatste worden gekozen bij teamvorming voor gymles. Iedere week catecheseles bij pastoor Schut(te?)en met de klas naar de kerkdienst. Van Zr Bonefatius en Juf Woudenberg moesten we netjes met de armen over elkaar zitten achter onze tafeltjes.

  St. Antoniusschool , 1968

  ?