Jessica Tellez

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jessica Tellez en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jessica Tellez heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de MAS was het ook heel leuk.

  Op de MAS was het ook heel leuk. Een gezellige klas en hele leuke lessen. Vooral IPC vond ik leuk. Met alle dieren. En alle uitjes met school. Het skien in Duitsland. De week in Antwerpen vooral de karaoke. En uitstapjes naar dierentuinen. En de gezellige verjaardagsfeestjes. En de schoolfeestjes waren ook leuk natuurlijk. Het project was minder leuk, haha.

  Groenhorstcollege, 1998

  Op de Breul heb ik echt een super leuke tijd gehad.

  Op de Breul heb ik echt een super leuke tijd gehad. De tweede klas met Mariska en anderen. Vooral de lessen van Pinontoan waren erg grappig. Ik geloof dat zij het minder leuk vond. En alle CAB avonden waren altijd leuk. Lekker dansen enzo. Mavo 3 en Mavo 4 waren errug leuk. We hadden altijd lol met Verena en Esther en Stefania, Mattheos, harry, Jochem en Raoul. Hans hagemans was altijd leuk als hij kwaad werd. De invaller van scheikunde was ook lachen want we gingen altijd bijhouden hoe vaak hij iemand dreigde eruit te sturen. Dat was wel een blaadje vol. Schoolkamp naar Belgie was ook erg leuk. Wel ontzettend veel gelopen en met de kayak nog vastgezeten op een rots samen met Stefania. Op de Havo werd het allemaal wat serieuzer. De pauzes waren altijd leuk. En ik was altijd wel verliefd op een van de jongens op school, haha. Ik zie nu nog steeds een aantal lui van de Breul. Dat is altijd erg gezellig.

  De Breul, 1992

  Op de hoeksteen heb ik een goede tijd gehad.

  Op de hoeksteen heb ik een goede tijd gehad. We hadden een hele leuke klas. We begonnen met een stuk of 30 leerlingen, en uiteindelijk waren we nog met zijn 15 en. Altijd leuke spelletjes in de pauzes en na schooltijd nog op de Promenade. Of hutten bouwen enzo. Laatste jaar gaven we bijna allemaal een discofeestje. En gingen we naar terschelling wat heel leuk was. Met zaalvoetbal verloren we altijd helaas.(de meiden dan). Erg gelachen toen Nico een stuk plafond na beneden liet komen per ongeluk. Ze waren aan het oefenen voor een toneelstuk. De musical was ook heel leuk. Daarna ging Jubbega nog meedansen (de juiste pasjes ook nog) op Please don't go. Errug grappig.

  CBS De Hoeksteen, 1984

  ?