Jessica Fikenscher

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jessica Fikenscher en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Jessica Fikenscher heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  CMV.

  CMV... Erg leuke studie, maar ik ben er wel veel te "breed" door geworden. Vooral het eerste jaar was een topjaar met leuke mensen.

  2004, Jessica Fikenscher

  Vooral een aantal medestudenten hebben mij heel blij gemaakt met hun vriendschap onder andere Judith, Maartje, Ilse, Emmy, Vivian, Ruud, Pepijn, Jasper, Gino.

  Vooral een aantal medestudenten hebben mij heel blij gemaakt met hun vriendschap onder andere Judith, Maartje, Ilse, Emmy, Vivian, Ruud, Pepijn, Jasper, Gino...! De zolder van 'kleur'was mijn favoriete lokaal.

  2004, Jessica Fikenscher

  De hardnekkige rode randjes om je mond als je tomatensoep had gegeten in de RR.

  De hardnekkige rode randjes om je mond als je tomatensoep had gegeten in de RR. De grote hoeveelheid roze koeken tijdens de eindexamens. Het gevoel van saamhorigheid bij nare gebeurtenissen vond ik echt uniek! De Ardennen waren ook fantastisch, vooral de dropping waarbij we door het water moesten om weer de goede richting op te gaan en natuurlijk het kaartjeblazen bij de jongens in het huisje naast ons.

  2004, Jessica Fikenscher
  ?