jerry vankooten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jerry vankooten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jerry vankooten heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben begonnen op 17-**-**in de pops ****AS erg leuke klas waarin ik het meest van de tijd in een deuk lag, Rene appelman, daan , marco, marnix en ga zo maar door allemaal toffe gasten alleen bianca had ik niet zo hoog zitten (niemand trouwens).

  Ik ben begonnen op 17-**-**in de pops ****AS erg leuke klas waarin ik het meest van de tijd in een deuk lag, Rene appelman, daan , marco, marnix en ga zo maar door allemaal toffe gasten alleen bianca had ik niet zo hoog zitten (niemand trouwens). tegenwoordig zit ik alweer in het nieuwe onderwijs in kwartiel 7 in het begin erg wennen maar nu best leuk.

  Lsop, 2001

  zat in de banketbakkersopleiding bij van Keulen.

  zat in de banketbakkersopleiding bij van Keulen. veel gelachen daar met peter klarenbeek en carmelino,raymond telkamp. mijn motivatie was ver te zoeken op deze school en ben er daarom na een fikse ruzie met van Keulen ook vanaf gestuurd. Het is toch nog goed gekomen met me want na mijn diensttijd bij de marine ben ik gaan werken in een magazijn. Dat was niet helemaal wat ik wilde en nu ben ik al bijna drie jaar werkzaam bij de politie Gooi- en Vechtstreek. Daphne van der Neut die bij mij in de klas zat werkt daar ook. verder ben ik al twee jaar getrouwd en heb twee kinderen.

  sbbo, 1991

  heb daar de opleiding brood en banket bakker gedaan maar ben daar eigenlijk niet in verder gegaan.

  heb daar de opleiding brood en banket bakker gedaan maar ben daar eigenlijk niet in verder gegaan. verder was het altijd lachen met o.a. dennis mulder , dennis versteeg en patrick van rijswijk

  Ir. Floris Vosschool , 1987

  ?