Jeroen van de Velde

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen van de Velde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Jeroen van de Velde heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Na een ontgroening door Henk, Els, Jose, Mario enz in Noordwijkerhout met "meneer de Uil" als mascotte heb ik mij laten overhalen m`n tweede jaar ook toe te treden tot het bestuur.

  Na een ontgroening door Henk, Els, Jose, Mario enz in Noordwijkerhout met "meneer de Uil" als mascotte heb ik mij laten overhalen m`n tweede jaar ook toe te treden tot het bestuur. Als penningmeester heb ik het tweede jaar nog meer feest gevierd en minder studiepunten gehaald dan het eerste jaar m.a.g. dat ik de opleiding "moest" verlaten vanwege de ingevoerde Temporegeling. Ipv een brief te sturen naar de examencomissie om toch de opleiding te mogen vervolgen (hetgeen Peter Eiselin tot een ware kunst had verheven) heb ik Koetsier verlaten en ben via een omweg bij IT distributeur Techdata als coordinator aan de slag gegaan. Aan iedereen en met name Mark de Zwart : je kunt mij bereiken door een mail testuren naar jvelde apeding de naam van m`n werk in nl

  2004, Jeroen van de Velde

  Kees Streng was zo streng nog niet, Fred Hummelen zal wel vreemd opkijken wanneer hij hoort dat Micha Muller toch een Scheikunde Wizzard blijk te zijn, Congierge de Bruin altijd aardig,.

  Kees Streng was zo streng nog niet, Fred Hummelen zal wel vreemd opkijken wanneer hij hoort dat Micha Muller toch een Scheikunde Wizzard blijk te zijn, Congierge de Bruin altijd aardig,

  2004, Jeroen van de Velde
  ?