Jeroen Smits

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Smits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Jeroen Smits heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Kleuterschool.

  Kleuterschool. Heette toch Heilig Hart?

  2007, Jeroen Smits

  Dit was een leuke school waar ik zo vrij als een vogel was.

  Dit was een leuke school waar ik zo vrij als een vogel was. De eerste klas juf Smetsers. De tweede was juf Snepscheut. Die woonde in Enschot en kneep in je arm. De derde was geloof ik Frans Tomeij die ook in Enschot woonde. De vierde was juf Boelhouwers of zoiets (ook wel bekend als Smoelbouwers) De vijfde was Jan van Esch geloof ik. De zesde hadden we meneer Kevenaar en die woonde in Udenhout op zo'n verbouwde boerderij. later had ik ook nog zijn zus op het CobbenhagenCollege voor natuurkunde of scheikunde.

  2007, Jeroen Smits

  Hier heb ik wel veel gelachen.

  Hier heb ik wel veel gelachen. Vooral in de tweede en de derde klas met die leraar engels. Er was ook een hele creepy moderator. De muziekleraar was hopeloos maar wel erg veel mee kunnen lachen. Wat niet zo leuk was was het kamp Zonnewende in het eerste jaar. Daar probeerden ze je in een jaren-50 stijl bang te maken. Verder waren de indrukwekkendste leraren vooral diegenen die Nederlands en wiskunde gaven, de Graaf van geschiedenis en een engerd die Duits gaf. Het allergedenkwaardigste was jufrouw Houtsma van Latijn. Daarmee nog een uiterst prettige en leerzame schoolreis naar Rome gedaan in 1982.

  2007, Jeroen Smits
  ?