Ontdek PLUS

Jeroen Poldervaart

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Poldervaart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeroen Poldervaart heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben hier in de eerste gekomen en zat toen als ik het goed heb in klas 1D.

  Ik ben hier in de eerste gekomen en zat toen als ik het goed heb in klas 1D. Het 2e schooljaar heb ik hier ook nog doorgebracht. Maar daarna ging iedereen (zo goed als) naar de olmenlaan toe. Op deze school ging ik veel met davy om.

  Oranje Nassau School, 1998

  Ik ben op deze school gekomen toen ik in rokkeveen ging wonen aan het pruisisch blauw.

  Ik ben op deze school gekomen toen ik in rokkeveen ging wonen aan het pruisisch blauw. Hier heb ik als ik het goed heb 3 of 4 jaar op gezeten. Mijn schooltijd werd hier onderbroken toen ik in 1993 naar middelburg ging verhuizen. Sinds 4 jaar woon ik weer in zoetermeer in de leyens. Vanaf de zomervakantie ben ik aan het werk in de grond weg en waterbouwkunde als uitvoerder.

  Prins Willem Alexanderschool, 1990

  Ik ging zelf om met mario, davy en nog wat verschillende andere.

  Ik ging zelf om met mario, davy en nog wat verschillende andere. mijn schoolliefde van de olmenlaan was er eigenlijk maar een en dat was elma. ik spreek haar nog regelmatig via msn. Aangezien ik nu in zoetermeer woon alweer ruim 4 jaar vind ik het wel jammer dat ik bijna geen contact mer heb met mijn oude klasgenoten. Graag zou ik nog is een keertje wat met diegene gaan doen waarmee ik op school heb gezeten. In ieder geval weer is een keertje naar middelburg toe.

  Olmenlaan Mavo, 2000