Bekijk het volledige profiel van Jeroen Pijnenburg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Jeroen Pijnenburg heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

In de eerste klas kwam ik juff...

In de eerste klas kwam ik juffie Roos tegen dit was voor mijn het eerste jaar wat gelijk al leuk begon werd geaccepteerd door mijn mede klasgenootjes. Toen naar de tweede klas waar ik als iets wat strengere maar wel rechtvaardige juffrouw Vos kreeg wat me beviel. Hierna het derde jaar bij Juffie Lucy 2 x over moeten doen wegen gezondheidsredenen van mijn kant (operatie's ) daarna op naar de vierde waar ik al verhalen over gehoord had van een zekere Trimbach was ECHT HEEL STRENG (poeh he) maar dat heb ik ook doorstaan (hahhhaahah) toen richting vijfde schooljaar wat mijn topjaar ja je leest het goed met een p was hier kreeg ik les van Dhr. Verhoeven dat was echt een top leraar (onlangs nog tegen gekomen ) en was toen ook weer super gezelli in mijn Stamkroegie waar ik met enige regelmaat verblijf !!!en nu dan als klap op de vuurpijl na de zesde (oooops) dat was een schrikkeljaar (werd gepest door sommige) werd ook respecteerd door sommige maar enfant terrible was toch ook voor mij KOMT IE : Il Padro (Tuti di Capo (hahahahahaha) Broeder Elmar wat was die kerel soms onrechtmatig hard , gefrustreerd ofzo afijn dit is wat ik me kan herinderen van de Alossuis school ik heb er een leuke tijd gehad en mensen die ik tegenkom nu ook nog want woon nog steeds jawel binnen de stadsgrenzen van het mooie Dorpje Waalwijk altijd even vriendelijk mensen als ik jullie nog eens zie alvast veel groetjes van Jeroen die ook nu op zijn pootjes *(benen) terecht is gekomen woon samen , heb trouwplannen en heb een baan en leuke vrienden !!!!! misschien tot ziens met speciale dank aan bijna alle leraren/essen groetjes aan Jeroen, Jaap, Paul, Albert , Annemarie Patricia , Harold en alle andere het gaat jullie allen goed en mischien tot ziens in Waalwijk ergens een keer helaas kan ik geen email adres achterlaten (is hier niet toegestaan op deze site )maar vergeef het me (hahahhaahahaha) Groetjes Luitjes En tot Ziens somewhere, Somehow, Someplace In Wolk (waalwijk) SEE YA !!!!!!!!

2005, Jeroen Pijnenburg

Het was een fantastische, leuk...

Het was een fantastische, leuke super gave tijd hier op de schalm !!! vraag me alleen af of sommige leraren mijn bijdehandte persoontje ook altijd even prettig vonden ik heb er in ieders geval genoten heren leraren en Leraressen voor de aangename soms irritante (kwam door mezelf hahahahaha) tijd het was/is een super toppe school kom nog regelmatig terug op KAR (misschien achterhaald de naam KAR) - avonden vind ik altijd super gezelli als nu dan vergeleken bij de rest van de scholiertjes OPA (hahahha) Nog mijn speciale dank voor een aantal mensen : Ad verharen (kan ook verhagen zijn de Drill- instructor met gymen en juffie karin , Kees Schellekens (de discussies met jouw waren altijd interresant , vaag , toch boeiend af en toe ) Geert (biotoopische maatschappyleeraar)mijn engelse lerares (invalster die dacht dat ik na zes weken gespijbeldt te hebben nieuw was in de klas !!!(was een invalster maar ook dank aan al die anderen die ik hier vergeten ben het was *****aanzinnig de tijd MENSEN BEDANKT ook nog Special ThanX too : Antoinette en Anja Zo dit was het voor nu helaas kan ik geen emailadres achterlaten hier is niet toegestaan maar mensen woon nog steeds in dat kleine dorpje met die super - klote Voetbalclub (hahahahahahaha) en ook aan Bas , Ronald , Wendy, Marc , Francoise, Carmen , Jantien en alle anderen het gaat jullie allen net als mij supergoed !!!! geld voor iedereen op deze lange list van namen !!!!! SEE YOU ALL maybe sometime, somewhere , somehow BAAi Baai Zwaai Zwaai Toerledokey Jeroen en Willy

2005, Jeroen Pijnenburg

Ik kwam 5 weken later na het b...

Ik kwam 5 weken later na het begin van het schooljaar dus ik was later en toen werd ik door de directeur afgezet bij "Paars 1" het kantoorpraktijklokaal hier maakte ik kennis met mijn mentrix (A .Aalbers (yaggie .....) afijn om een lang verhaal kort te maken ik kwam , zag en ik overwon !!! Na een tijdje dagelijks op en neer gereisd te hebben ben ik in De Haydenstraat op kamers gegaan en daarvoor was het al een gave tijd (ho) Maar toen ging er helemaal een wereld voor me open. Ik was 18 en zelfstandig (tjaaaaa....!!!!!!!!) ik heb toen gefeest gebeest ge..... Afijn Het was een waar feestjaartje daar in Groesbeek. Ik heb er weinig geleerd ook feesten kende ik al daarvoor !!! WAS DUS EEN WAAR FEEST-BEEST-SUPERJAAR !!! Heden (nu dus) : Ik heb nu alweer enige tijd een baan (echt toppie ) Woon samen met een wereldmeid!!! heb mijn hobbies waaronder internetten , stappen (uitgaan), lezen, Door deze mensen is mijn jaar op werkenrode echt een TOPJAAR geworden bij deze hiervoor bedankt !!! (en mail me ofzo lijkt me leuk) Komt ie : Sander, Miranda, Ingrid(ratje) Patricia, Edwin P. Eugene, Heavy B., Gerie (leraar) Iris, Inge, Ron De V., etc etc etc etc etc En NATUURLIJK OOK DE LERAREN EN LERARESSEN WAARONDER Henriette, Gerie (2X) Marion, En de rest Met mij gaat het nu Echt goed woon samen hebben een leuk huissie !! Heb dus een leuke baan, leuke vrienden/innen!! Toerledokey/Mazzle hoop van sommige iets te horen via mail !!!!!

2004, Jeroen Pijnenburg
?