Jeroen Onstein

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Onstein en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeroen Onstein heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fijne school.

  Fijne school. Kan me geen leraren meer herinneren. Alleen (met moeite) nog vroegere vrienden: - Shane vd Kuil (heb nog verkering gehad met z'n zusje Julie) - Graham - Karsten

  Prof J Waterink, 1982

  Ik heb hier alleen in de tweede klas en in de zesde klas gezeten (later groep 4 en 8).

  Ik heb hier alleen in de tweede klas en in de zesde klas gezeten (later groep 4 en 8). Ik weet alleen nog meneer van Raalten als mijn leraar. In groep 8 was het moeilijk om geaccepteerd te worden, aangezien iedereen al zolang met elkaar in de klas zat. Ik ging voornamelijk met Tom van Doleweerd en Nim om.

  De Uilenburcht, 1985

  Toppunt:Meneer van Ramshorst, onze Youp van 't Hek lookalike, met zeker hetzelfde niveau qua humor!! Altijd rennend naar zijn lessen om als eerste op de sofa/bank te zitten.

  Toppunt:Meneer van Ramshorst, onze Youp van 't Hek lookalike, met zeker hetzelfde niveau qua humor!! Altijd rennend naar zijn lessen om als eerste op de sofa/bank te zitten. Altijd weer gezellig!! De lessen over de Beatles zijn mij het beste bij gebleven. Hij heeft mij later nog geholpen met m'n spreekbeurt op m'n volgende school. In ruil had ik voor hem een video opname van Frank Zappa. Verder: mevrouw Siemens, Wim van Buren (nooit les van gehad op school, maar hij heeft mij veel geholpen met bijlessen tot op de HBO aan toe), Meneer Sonnenberg, ... Minder leuk: Meneer Lubbers, Herr Wachter, ... Niet de meest geweldige tijd gehad op deze school voor wat betreft klasgenoten. Ik heb hier wel de betere docenten gehad.

  R.S.G. Schoonoord, 1986

  ?