Jeroen Kers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Kers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jeroen Kers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Weg en Waterbouw klas was een kleine groep maar had de mooiste plekken tijdens de pauze (grote bek hadden we).

  De Weg en Waterbouw klas was een kleine groep maar had de mooiste plekken tijdens de pauze (grote bek hadden we). Het waren ook de enige klassen die koffie gingen halen tijdens de les. De meest favoriete les van de W&W bouwers waren de sportlessen hier waren we tenminste wel goed in. Kwamen dus ook standaard 10 minuten te laat bij de volgende les. Heel veel gepingpongd en natuurlijk gekaart. Niet om geld (haha) want dat mocht niet meer. Heel veel gratis koffie en koeken bij elkaar gekaart.

  Chr. MTS, 1983

  Was een klein mannetje dat nog in de 3e klas onder de kapstok doorliep.

  Was een klein mannetje dat nog in de 3e klas onder de kapstok doorliep. We hadden een conrector die je zeep liet happen als je vloekte op de gang. We jatten altijd de repetitie's van onze scheten latende franse leraar (hoe heet die ook alweer)in de pauze. We lieten dan het raam van zijn lokaal open en klommen dan in de pauze naar binnen. Helaas tijdens een repetitieweek zijn we gesnapt en moesten alles onaangekondigd overdoen. Ik was precies in die week ziek zodat ik wel kon leren (wat een mazzel) Verder leuke school met leuke herinneringen. Alleen de leraren Ooms, Nijman en Krikke kan ik nog bij naam herinneren.

  Chr. School voor MAVO (MAVO..., 1979

  Was meer bezig met wedstrijd zwemmen dan met school.

  Was meer bezig met wedstrijd zwemmen dan met school. Toen ik in de 5e zat mocht ik na een kwalificatie toernooi dammen meedoen met het Apeldoorn's scholen kampioenschap dammen terwijl ik eigenlijk helemaal niet goed kon dammen (gaaf!). Voor de rest leuke tijd op de KWS vooral de sporttoernooien. Raarste herinnering is onze juf in de 2e of 3e klas (?). Zei was een soort hippie en zeer streng gelovig. Heb ik nu nog last van (haha).

  koningin wilhelmina school ..., 1973

  ?