Jeroen Gouma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Gouma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeroen Gouma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  2e lichting Hotelschool.

  2e lichting Hotelschool. Alles behoorlijk nieuw, ook voor de rest van het Hanzecollege. Vooral die grote keukens maakten toen veel indruk op me. Leraren: Gispen (wie kent hem niet meer), Hoppe, Filarski. In de pauzes en tussenuren naar die koffietent aan de overkant. Wolfkamp?

  Het Hanze College, 1980

  Eerst aan de Beatrixstraat, later verhuisd naar de Stobbelaan.

  Eerst aan de Beatrixstraat, later verhuisd naar de Stobbelaan. Was een hele vooruitgang naar een mooi nieuw gebouw. En het was nog dichterbij.... Leraren? Visser I (Nederlands) en Visser II (Handenarbeid), Koldenhof (geschiedenis), Wieringa (handelskennis), de Vries (Duits), Mannot (Engels), Bezoen (Biologie) etc. Groot nadeel was dat veel leraren op de tennisclub zaten, en m'n moeder ook. Er bleef weinig verborgen ...

  Chr. M.A.V.O., 1976

  Groot schoolplein met enorme kastanjebomen.

  Groot schoolplein met enorme kastanjebomen. 's zomers lekker klieren met de waterkranen op het plein. En af en toe stieken snoepjes kopen aan de overkant. Kan me er verder niet veel van herinneren. Zal eens zoeken naar foto's.

  Gereformeerde School, 1970

  ?