Jeroen Geurtsen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Geurtsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeroen Geurtsen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was te jong om me veel van deze lang geleden gesloopte kleuterschool te herinneren, maar ik weet dat juffrouwen de Haan en Van Rijkom mij door mijn twee kleuterschooljaren heen hebben geloodst.

  Ik was te jong om me veel van deze lang geleden gesloopte kleuterschool te herinneren, maar ik weet dat juffrouwen de Haan en Van Rijkom mij door mijn twee kleuterschooljaren heen hebben geloodst.

  Het Stokpaardje, 1967

  Twee jaar juffrouw Eisenbach (1e en 2e jaar), juffrouw Bakker in de 3e, Vervoordeeldonk (met prachtige dochter en zachte G) in het hoofdgebouw in de 4e klas en juffrouw Van Zunderen (inclusief tekkel Lempie) in klas 5.

  Twee jaar juffrouw Eisenbach (1e en 2e jaar), juffrouw Bakker in de 3e, Vervoordeeldonk (met prachtige dochter en zachte G) in het hoofdgebouw in de 4e klas en juffrouw Van Zunderen (inclusief tekkel Lempie) in klas 5. Afgesloten in het hoofdgebouw in klas 6 met juffrouw Huigen, maar dat jaar liep een beetje chaotisch aangezien we haar het lesgeven onmogelijk maakten. Muzieklessen van Van der Ward waren altijd een feest, maar niet op de manier waarop de beste man het zelf bedoelde. De dependance is al eeuwen geleden gesloopt en wat er over is van de school staat nu in het getto dat Kanaleneiland heet. Het is droevig om te zien hoe de school en de wijk achteruit zijn gegaan. Nog lang op school gezeten met Raymond Ransdorp, Nancy Kamps, Annemiek Hermans en de goed voetballende Nancy van Hattem. Het wordt tijd voor een reunie !!!

  Zeven Gavenschool, 1969

  Altijd veel plezier gehad op Niels Stensen, weinig geleerd en tot ieders verbazing eenvoudig geslaagd.

  Altijd veel plezier gehad op Niels Stensen, weinig geleerd en tot ieders verbazing eenvoudig geslaagd. We hebben ons soms schandelijk gedragen, vooral in de lessen van Van Dijk (Engels) en Stolwerk (Nederlands) waar de balonnen met water door de lucht vlogen. In het laatste jaar onder druk van drie leraressen bijna nog van school gestuurd, maar er toch weer tussendoor gezwijnd. Tijdens de laatste reunie (vlak voor de sluiting van de school) nog bijgekletst met Raymond Ransdorp en een van mijn favourite klasgenoten aller tijden, Nancy van Hattem. Helaas maar weinig mensen gezien en verschillende mensen echt gemist, waaronder Annemiek Hermans, Nancy Kamps en Peter Snellenberg, met wie ik ondanks een aantal uitgerekte T-shirts altijd veel lol heb gehad. Echt een wereldtijd gehad op Neerlands soepelste school waar je voor je lijst Nederlands zo'n beetje alles mocht lezen. Goede herinneringen.

  Niels Stensen College, 1975

  ?