jeroen funke

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jeroen funke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jeroen funke heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ja, wat kan ik hier nou eens over zeggen.

  ja, wat kan ik hier nou eens over zeggen... de mooiste tijd van mn leven hier op de academie in Kampen beleefd! Zo voelde dat ten minste. Echt te gek! Hier heb ik sam en boris en aleks leren kennen en LAMELOS is hier gevormd! Natuurlijk ook vrienden geworden met peter en ytje en raymond en hans en robert sex, en nog veel meer mensen die ik nog best vaak zie! :) nou doeiii

  Hogeschool voor de Kunsten ..., 1994

  eerst havo gedaan en daarna nog een jaartje vwo 6.

  eerst havo gedaan en daarna nog een jaartje vwo 6. gekke tijd, leuk en onzeker. Veel verliefd geweest als puber zijnde natuurlijk! :) tekenen van meneer Monna, natuurkunde van zo'n klein mannetje met adhd en een witte baard, geschiedenis van die vent met bril en soms baard en van die gave verhalen, en scheikunde van die hartsikke lieve lange slungelige leraar, echt gave gast, biologie van dat echtpaar, allebei stiekem wel toffe lui. Ik weet al hun namen niet meer, maar ze hebben desondanks veel indruk gemaakt!

  Christelijke Scholen Gemeen..., 1988

  ha ha, die grappige meester Satter met zn lange grijze baard, die dan je hand heel wild ging schudden voor de grap als je jarig was! En meester Bergman heb ik veel aan gehad in de laatste jaren.

  ha ha, die grappige meester Satter met zn lange grijze baard, die dan je hand heel wild ging schudden voor de grap als je jarig was! En meester Bergman heb ik veel aan gehad in de laatste jaren. En soldaatje spelen in de bosjes in het speelkwartier en na schooltijd!

  Professor Waterinkschool, 1981

  ?