Jeroen Calseijde

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Calseijde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Jeroen Calseijde heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De mooie herinneringen aan mijn studententijd zijn bijna allemaal gerelateerd aan studentenverenigingen (KSV Virgiliusen AEGEE), roeivereniging (Proteus Eretes) en mijn studentenhuizen op de Breestraat en de Brasserskade.

  De mooie herinneringen aan mijn studententijd zijn bijna allemaal gerelateerd aan studentenverenigingen (KSV Virgiliusen AEGEE), roeivereniging (Proteus Eretes) en mijn studentenhuizen op de Breestraat en de Brasserskade. Natuurlijk ook aan het organiseren van de OWEE 1989? Voor de studie heb ik best hard moeten werken en ik heb met de kennis uiteindelijk niet veel gedaan...

  2008, Jeroen Calseijde

  Klein en als onopvallende middenmoter begonnen.

  Klein en als onopvallende middenmoter begonnen. Halverwege begon ik te letterlijk en figuurlijk te groeien. Lengte, vriendenkring en resultaten werden beter/groter. Ik heb over het algemeen goede herinneringen aan de school en de leerlingen uit mijn klassen. De leraren waren van een sterk wisselend niveau. Hier heb ik mijn eerste liefde opgedaan; en die vergeet je nooit......

  2008, Jeroen Calseijde

  Lekker te voet naar school.

  Lekker te voet naar school. Iedere dag overlopertje of knikkeren op het speelplein en leuke weekafsluitingen! Ik heb goede herinneringen aan deze school en ook aan de leraren/leraressen, met name aan Max.

  2008, Jeroen Calseijde
  ?