Jeroen Bronwasser

Kent 0 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Bronwasser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jeroen Bronwasser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  2e graads economie als avondopleiding gedaan.

  2e graads economie als avondopleiding gedaan. We begonnen met een volle klas en na enkele maanden was dit nog maar een handjevol.... Pieter Mijnster kende ik nog van de KALO en hier trok ik veel mee op. Veel andere namen kan ik me niet meer herinneren. Wel nog wat docenten Dhr Bax, Dhr Witlox, ... Het waren altijd wel gezellige avonden.

  Moller Instituut / lerareno..., 1991

  Leuke tijd.

  Leuke tijd. Lessen Spel van de strenge Jan de Rooy, atletiek van kleine Mallens met zijn zakflacon en de brede Bakemans. Turnen van Vic Holten met zijn stok en natuurlijk Schets en Buchner voor anatomie en DLO/TLO. Leuke surf- en klimkampen gehad. We hebben om de 5 jaar met onze klas een reunie. Laatste keer bij Cees van der Hoeven op het CIOS. Is altijd leuk om iedereen weer terug te zien. Zijn niet veel (sport)docenten meer bij, veel van onze klas zijn iets anders gaan doen!

  Fontys Sporthogeschool (KALO), 1979

  Grote klas bij Meneer Nooy ik geloof iets van 50 leerlingen.

  Grote klas bij Meneer Nooy ik geloof iets van 50 leerlingen. Leuke school. Ook nog les gehad van Meneer Went met zijn sterke verhalen. Kan me niet alle leraren meer herinneren. Zag wel wat bekende namen langskomen op de site; Gerrit de Graaf, Dries Vieleers, Saida, Bas Vrijhof .. De musical in de 6e klas kan ik me ook nog goed herinneren, daar heb ik nog veel foto's van. Zag net de klassefoto van Joyce van de Ing, ik kende de meeste nog bij naam!

  PC Basisschool De Hoeve, 1966

  ?