Ontdek PLUS

Jeroen Brands

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Brands en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeroen Brands heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De jongste van de klas, (17 en 7 maanden) maar ik geloof de grootste bek, als ik er zo op terugkijk.

  De jongste van de klas, (17 en 7 maanden) maar ik geloof de grootste bek, als ik er zo op terugkijk. Met veel leuke mensen, Albert v.d. Linden, Jeanette ? , Ada Staal, Masscha van koningsbrugge (een onbereikbare liefde))Goede vriend (nog steeds) uit de paralelgroep Charles Wessels. Wonen in het Singelhuis (tegenover het mortuarium) met grote gangfeesten en later de sangriafeesten van Jose. Later aan de Pelkwijklaan. Wederom afschuwelijk gezellige feesten. Op 1 gang gewoond met Thomas Jansma, Robert-jan en Charles. Eerste afdeling was Chir U met Broeder Makily aan het hoofd en Roos en Emmy als de drijvende krachten. Het hele ziekenhuis doorgezworven en motor leren rijden op het terrein.(waren de portiers niet blij mee) en natuurlijk Jon ontmoet en mee getrouwd. Nog steeds trouwens. Kortom: een heerlijke tijd en denk er met veel plezier aan terug.

  AZU Inservice Opleiding Ver..., 1981

  Veel gelachen, heel weinig gedaan, veel namen herinner ik me nog goed: Koehorst, pPlaat, Hiemstra, de Boer, Snelleman, Cnossen, van Vught, v.

  Veel gelachen, heel weinig gedaan, veel namen herinner ik me nog goed: Koehorst, pPlaat, Hiemstra, de Boer, Snelleman, Cnossen, van Vught, v.d. Laan, Tilders, enz... Veel vrienden uit dietijd waren: Frans Roos, Pieter v.d. Linden, Robbie Engelschman, Eddy Bronchel, Floor groenendijk, enz Meiden uit de klas, Astrid Samson, Corine Bourix, Tanja Compier, enz.

  Maranatha MAVO, 1975

  Hoofdmeester was in die tijd meester Wolfert.

  Hoofdmeester was in die tijd meester Wolfert. Een strenge handenwrijvende donkere man. Meester de Jong, Meester van Melle en Meester Dekter kan ik mij ook nog goed voor de geest halen.

  Koningin Julianaschool, 1967