Jeroen Blanes

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Blanes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jeroen Blanes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  ******************** - Had een paar goeie vrienden toen maar over het algemeen had ik een hekel aan school.

  ******************** - Had een paar goeie vrienden toen maar over het algemeen had ik een hekel aan school. Hoofdleraar en gymleraar waren een stel zeikers. Die gymleraar, Jan Doedelzak geloof ik, zou eens moeten zien wat ik verder gedaan heb wat sport betreft. Hoofdleraar Harm wilde me naar de 'moeilijke kinderen' school sturen aan de andere kant van de dijk. Mijn vader heeft daar toen een stokje voor gestoken. Ik wilde er wel naartoe want een vriend, Marcello, was er ook al naartoe verbannen. Als ik Martijn Apitulij's rapport over mij nalees dan ben ik nog steeds beledigd. Verteld niets over de leerstof maar een hoop nare rommel over mijn persona. Ja, dat heeft me zeker verder geholpen in het leven, dank. Leraar Albert was een goeie gozer. Die maakte alles weer goed. Die groene kawasaki van je is me lang bijgebleven en in heb zelf veel klassieke motoren gehad - Heb uiteindelijk het land verlaten en woon nu in Engeland en Maleisie. Ben nu personal trainer en sports coach. Doe verschillende martial arts. (Lees je dit Jan Doedelzak?). Zing en speel blues-harmonica in een band. De foto ben ik nu anno 2006.

  2006, Jeroen Blanes

  ******************** - Na de gebruikelijke 4 jaar Grafische School nog wat van de 1 dag per week bende gedaan aan de AGS.

  ******************** - Na de gebruikelijke 4 jaar Grafische School nog wat van de 1 dag per week bende gedaan aan de AGS. Grafisch vakman en vervolgens een eeuwigheid in de grafische industrie gewerkt. Totdat ik er kotsmisselijk van werd. Heb uiteindelijk het land verlaten en woon nu in Engeland en Maleisie. Ben nu personal trainer en sports coach. Doe verschillende martial arts. Zing en speel blues-harmonica in een band. De foto ben ik nu anno 2006.

  2006, Jeroen Blanes
  ?