Bekijk het volledige profiel van Jeroen Bisschops en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Jeroen Bisschops heeft 1 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

De "oude" school met het grote...

De "oude" school met het grote speelplein, waar ik heb leren knikkeren, kussen en voetballen. Ik mocht 1 van de 1e stenen met mijn naam in de nieuwe school metselen. Dat was rond het 60-jarig bestaan. Eigenlijk alleen maar mooie jeugdherinneringen. Juf Bende en meneer Van De Berg waren toch wel mijn favoriete leraren. Ik was, met afwisselende regelmaat, verliefd op Angelique, Yvonne en/of Marielle. Jochem Bijnsdorp, Rob Dreijklufft en ik zijn op de dag van vandaag dikke vrinden gebleven.

2004, Jeroen Bisschops

Hoe ik ooit voor Toerisme heb ...

Hoe ik ooit voor Toerisme heb kunnen kiezen, weet ik tot op de dag van vandaag nog niet. Toch ben ik nog zo'n 5 jaar in deze branche werkzaam geweest. Ik herinner mij het leuke 1e jaar, maar ook het veel minder leuke 2e jaar. In 2003 met Karin en Manon ouderwets bijgepraat & het voornemen is er om in 2004 een kleine reunie te organiseren.

2003, Jeroen Bisschops

Was toch eigenlijk wel een hel...

Was toch eigenlijk wel een hele leuke tijd. Ik herinner mij nog veel namen. Jochem Bijnsdorp en Rob Dreijklufft en ik zijn altijd vrienden gebleven, maar als ik mensen uit die tijd tegenkom is het altijd gezellig en snel weer vertrouwd.

2003, Jeroen Bisschops
?