jeremy palsenbarg

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jeremy palsenbarg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jeremy palsenbarg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Elke dag lekker voetballen op 't schoolplein! En verder juf: Lenie, Irma, Ine, Cecile, Frannie, Carla, Marie-Louise, Stephanie en meester: Marcel, Han, Robert, Ludo, Wim.

  Elke dag lekker voetballen op 't schoolplein! En verder juf: Lenie, Irma, Ine, Cecile, Frannie, Carla, Marie-Louise, Stephanie en meester: Marcel, Han, Robert, Ludo, Wim

  de Laarhorst, 1988

  Heb in 6 jaar de Havo gehaald en daar een heleboel leuke herinneringen aan over gehouden! Zat in de klas bij o.

  Heb in 6 jaar de Havo gehaald en daar een heleboel leuke herinneringen aan over gehouden! Zat in de klas bij o.a. Stijn, Rense, Hilko, Ezra, Elles, Gabrielle, Linda, Laura, etc. Verder ook veel omgegaan met Mark, Ryan, weer Stijn, Huib, Daniel, Susan, Lotte (Oh wat ben ik daar lang verliefd op geweest zeg!!!) En na mijn zittenblijven in 4 havo werd het alleen nog maar leuker met Jelmer, Jelmar, Micha, Niels, Remco, en vele anderen. Na die 6 jaar heb ik één jaar op de Heao gezeten maar dat werd nix. Nu ga ik alweer naar het derde jaar van de Pabo en dat bevalt me prima!!!

  Lorentz College, 1994

  Ik heb één jaartje op deze school gezeten en deed de richting IBL.

  Ik heb één jaartje op deze school gezeten en deed de richting IBL. De bijnaam Bobby kreeg ik doordat ik tijdens de computerlessen meestal met de onderwijsassistent van de computer zat te spelen. Een hondje dat wij Bobby noemden! Ik was meestal wél aanwezig maar dan zat ik vaak in de kantine te ouwehoeren met o.a. Lana, Ilham, Angela, Carina, Luella, Yassin, Esser, Roland, Pieter, etc. Was erg gezellig maar dus niet zo leerzaam! Nu zit ik op de school ertegenover de Pabo. Is weer eens wat anders!

  HAN - HEAO, 2000

  ?