Bekijk het volledige profiel van Jenny Tak en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Jenny Tak heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Meneer van Dijk die altijd de ...

Meneer van Dijk die altijd de wandeltochten organiseerde en ook zwemles gaf. Sleeën vanaf de heuvel bij Insula Dei. We zijn ook nog een keer op de televisie geweest met een optreden van de Hotsjaas (?), een mondharmonica trio. Juffrouw van Dijk en meneer Stapel, deze laatste is overleden toen ik daar nog op school zat, herinner me nog dat zijn vrouw de urn op de schoorsteenmantel had staan, heeft grote indruk op me gemaakt. Klasgenoten; Hanneke Limburg, Nina de Vries, Phia Meeuwes, Dirk Jan ....., Ronalda van Boven.

2004, Jenny Tak

Heb maar 1 jaar op deze school...

Heb maar 1 jaar op deze school gezeten, ben daarna naar het Christelijk Lyceum in Arnhem gegaan. Kan me eigenlijk niet zo veel meer hiervan herinneren.

2004, Jenny Tak

Heb maar 1 jaar op deze school...

Heb maar 1 jaar op deze school gezeten, daarna ben ik naar de MMS gegaan. We zaten toen in de noodgebouwen naast het Elisabeth Gasthuis. Van mijn klasgenoten herinner ik me nog Nienke Hulsebosch, Ton Zarkema en Jan Verseput.

2004, Jenny Tak
?