Jenny Rijkeboer Koops

Kent 0 personen

Getrouwd
Woont in Nieuwegein

  Bekijk het volledige profiel van Jenny Rijkeboer Koops en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  Jenny Rijkeboer Koops heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke kleuterschool aan de Ceintuurbaan, met al die kleine raampjes met stopverf.

  Leuke kleuterschool aan de Ceintuurbaan, met al die kleine raampjes met stopverf. Op de plaats waar de kleuterschool stond is nu het politiegebouw gevestigd. Vanaf het schoolplein met de grote zandbak keken wij op een groen weiland waar een paard in stond die Herta hete. In een houten blokhut lagen de scheppen e.d voor als wij buiten mochten spelen.

  2003, Jenny Rijkeboer Koops

  Jammer dat deze school niet meer bestaat.

  Jammer dat deze school niet meer bestaat.juf v.d. Zee, juf. Vink, juf de Jong, juf Tjalma, meester Frijlink, meester Koopmans, ook heeft meester Ponne nog een tijd voor de klas gestaan, omdat ik meen dat er een onderwijzer landurig ziek was. Elk jaar de grote optocht op 30 april door de stad en dan eerst de aubade op de Groenmarkt of op het Vledder. Daarvoor was er al eens met de hele school geoefend op het schoolplein

  2003, Jenny Rijkeboer Koops

  Ook deze school bestaat niet meer op de oude locatie.

  Ook deze school bestaat niet meer op de oude locatie. Toch leuke herinneringen aan deze tijd. de primaire opleiding. daarna de ass, klas A Wij hadden voor de eerste keer typles. Daarna de I.N.A.S. opleiding met een jaar stage. Waar ik heel veel geleerd heb en ook heel veel lol gehad met Geke Westenberg, Ans Bos en Henny Nijenhuis in het zusterhuis van de Psychiatrisch inrichting in Wolheze. en toen nog weer een half jaar naar school om het eindexamen te gaan doen. Les gehad van o.a. Hr. Frankema, Hr. Bos, juffr. Putter, juffr. Krikke, juffr. Nijmeier onze klassejuffr. van het laatste jaar.

  2003, Jenny Rijkeboer Koops
  ?