Ontdek PLUS

Jenny Kleine Deters

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jenny Kleine Deters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jenny Kleine Deters heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Had altijd orgelles van meester Akkerman, in zijn huis naast de school in NoordBarge, op dat prachtige statige orgel.

  Had altijd orgelles van meester Akkerman, in zijn huis naast de school in NoordBarge, op dat prachtige statige orgel. Hij verhuisde op een gegeven moment naar Emmerhout, ben daar nog een tijdje geweest voor les, en toen er mee gestopt. Ik was altijd bang als de schoolfotograaf kwam. Je moest dan op de foto, zittend op een tijger, die voor mij wel heel echt leek, en ik er dus ook niet op durfde. Wel met mijn oudere broer Harry. Toen ik 8 jaar was moest ik een bril, en het eerste wat ik te horen kreeg toen ik op school kwam met mijn nieuwe bril was: Bah, wat heb jij een lelijke bril op je kop! Dat zei Janetje Kuipers tegen me ( van kapsalon Kuipers) Het laatste jaar van de lagere school moesten we naar de nieuwe school in Bargeres. Ik weet nog dat wij als echte "Noordbargers" het belachelijk vonden dat wij naar de Bargeres moesten. Die stadsen konden toch ook wel naar Noordbarge naar school?

  pr.willem alexanderschool, 1967

  Riep al mijn hele leven dat ik kleuterjuf wilde worden.

  Riep al mijn hele leven dat ik kleuterjuf wilde worden. Na 1 jaar opleiding had ik er genoeg van en ben er mee gestopt. Heb er nu eigenlijk wel spijt van dat ik de opleiding nooit afgemaakt heb. Zat in de klas bij Gerti Hoogeveen, Bea, en wie nog meer?????

  Opleidingsschool voor kleut..., 1979

  Vond de school zo afschuwelijk en miste mijn vriendinnetjes van de lagere school die allemaal naar de Mavo waren gegaan.

  Vond de school zo afschuwelijk en miste mijn vriendinnetjes van de lagere school die allemaal naar de Mavo waren gegaan. Er zat maar één ding op om ook op die Mavo te komen: niets doen op de Havo zodat je slechte cijfers had en het volgens de klasseleraar beter voor je was om naar de Mavo te gaan. Met het gevolg dat ik na de kerstvakantie van het eerste schooljaar naar de Mavo Emmalaan verhuisde. Joepie!

  Christelijke Scholen Gemeen..., 1975