jenny dekker

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jenny dekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jenny dekker heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  juffrouw Kouwenaar die op een tafel zat en heel losjes met haar benen zwengelde.

  juffrouw Kouwenaar die op een tafel zat en heel losjes met haar benen zwengelde. Ze plantte haar voeten op de prullenbak en dat ging niet goed steunen. Ze verloor haar evenwicht, boem. Ze loensde. En wij moesten schoenen poetsen, dameszakdoeken anders vouwen dan herenzakdoeken en de w.c's van de school soppen. Vervolgens, het Haagsche Kookboek (heb ik nog) en het reisje naar Brugge en Gent. En café Dijkhof natuurlijk. Ondermeer Gerda Millenkamp en Hannie Bronsvoort en nog een klasgenootje van Vormingsklas A en B Anne...kwam ik weer tegen in Arnhem in mijn jaargroep van de verpleegkundigenopleiding in het Gemeente Ziekenhuis in Arnhem.

  Industrie en Huishoudschool..., 1966

  De school heette toen de Marnix MULO met directeur Zaalberg, de leraren Achterberg, Stel, Kuiper (oftewel De Big) en Bos (die omkwam bij een ongeval met zijn zoon) en Wiersma (met zijn sokophouders) en juffrouw Groothengel (die altijd spuugde bij het prat

  De school heette toen de Marnix MULO met directeur Zaalberg, de leraren Achterberg, Stel, Kuiper (oftewel De Big) en Bos (die omkwam bij een ongeval met zijn zoon) en Wiersma (met zijn sokophouders) en juffrouw Groothengel (die altijd spuugde bij het praten). Wie kent Keimpe van de Gronde nog en Rina van Buiten en Joop van Lennep van de Fakirs en Jenneke Brassien. Ik zat in 1A, 2A, 3B en 4A.

  Carolus Clusius College/MAVO, 1962

  Herinneringen aan Corrie Olink, Rina van Buiten, Gonnie Hoeverman, Frits Botter (of zoals hij zichzelf noemde Lietse Knol), Joke Zandstra, Hans de Zwart, een heel fel Indisch meisje Anita uit de Primulastraat nummer 1.

  Herinneringen aan Corrie Olink, Rina van Buiten, Gonnie Hoeverman, Frits Botter (of zoals hij zichzelf noemde Lietse Knol), Joke Zandstra, Hans de Zwart, een heel fel Indisch meisje Anita uit de Primulastraat nummer 1. Daar woonde ook Geke ?. Verder: Henk Busbroek, Mannie Polman , Thijs van de biskwietjeslucht en later de Friezen Jan en Auke met de sproeten en Hennie Timmermans die in klas 6 al 14 jaar (en moeder!)werd! Meneer Huisman en meneer Jan Stel (die tot mijn grote verdriet naar Naaldwijk, een dovenschool vertrok met een kleuterjuf) en meneer Van 't Hoff. De handwerkjuf Menger uit Berkum met de knot in haar haar. Ze kwam op haar brommertje naar school. Maar we leerden wel breien. En de acacia die in de knik van de school op het grasveld stond. In de klas van meneer Stel - klas 5 - mocht ik mijn kunstjes eens laten zien op mijn accordeon. Ik speelde "Muss I denn" "Twee Reebruine Ogen" en "Brandend Zand". Ik had me suf geleerd.

  beatrixschool, 1954

  ?