Jennifer Roest

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jennifer Roest en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jennifer Roest heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet zo veel meer.

  Ik weet niet zo veel meer. Wat ik wel weet is dat ik in die periode naar het ziekenhuis moest voor een acute blindedarm ontsteking en dat ik daardoor het toneelstuk mistte. Ik speelde veel met Brian en Brenda Tevreden en met Paul Doggenaar.

  Kleuterschool De Boskabouter, 1973

  Tsja de MEAO, ik heb er nog wat geleerd ook! Klas 1 heb ik 2 keer gedaan en klas 2 ook.

  Tsja de MEAO, ik heb er nog wat geleerd ook! Klas 1 heb ik 2 keer gedaan en klas 2 ook. Toen heb ik het maar opgegeven. Ik had nl. meer intresse in de kroeg er naast ( Cafe 't Admiraaltje ) Ik heb er nog wel veel leuke momenten meegemaakt. En veel leuke mensen leren kennen. Claudia Gaspersz, Linda Stroms, Rene Franken, Martin Jansen, Buddy Lankhorst, Caroline Tulleners, Marcel Weiland, Monique Bakker, Jancoen Borgman, Jeki Iguman. Dit zijn een aantal namen die mij zo te binnen schieten. Maar als ik even ga zitten en denk over die tijd komen er nog veel meer. Ik heb zelfs nog een blauwe maandag gezongen in de schoolband samen met Bob Timman, Piet van Blokland en Marc Krijnen. Leuke en minder leuke leraren en leraressen. Maar wat nog in mijn geheugen staat gebrand zijn de geweldige wintersport vakanties die Diederik van Zuylen organiseerde

  1e Katholieke MEAO, 1985

  Ik vond het een leuke school.

  Ik vond het een leuke school. zelden een tussenuur en bijna altijd om 14.00 vrij. Er waren een hoop leuke leerkrachten. Dorland. ( een man van de oude stempel die zijn klas er goed onder had en totaal niets om zijn uiterlijk gaf en wie ik nog steeds een heel warm hart toe draag. ) Juffrouw Jones (een geval apart maar heel lief) , mijnheer Westveer ( geschiedenis) Mijnheer en mevrouw de Haan ( frans en handwerken) Mijnheer Jonker (biologie) mijnheer van Wakeren (gym) Ik kan nog wel even doorgaan want ik koester warme gevoelens aan deze school.

  Professor dr. G. v.d. Leeuw..., 1981

  ?