Jennifer Meeuws

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jennifer Meeuws en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jennifer Meeuws heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zit nu 2 jaar op deze school.

  Ik zit nu 2 jaar op deze school. Ik doe de secretariële kant. (administratie)Ik haal hopelijk dit jaar m'n diploma.Als ik m'n diploma heb ga ik naar niveau 4 en ga ik richting directie secretaresse doen.Dat duurt ook 2 jaar. Dus ik zit hier nog wel ff. Ik heb drie hele leuke meiden in de klas dat zijn: Esther Roeleveld, Elize Smit en Elsa Boerefijn. Elsa ga ik heel erg missen want zij gaat niet verder met deze opleiding zij gaat werken en dat vind ik heel jammer. Maar ja. Dit was het wel zo'n beetje. doeg!

  Crabeth College (MBO), 2001

  Ik zat op Oranje nassau college op de clauslaan.

  Ik zat op Oranje nassau college op de clauslaan. Omdat tie niet hier bij staat heb ik deze maar gekozen. Het is de zelfde school alleen een ander adres.Ik heb het heel leuk gehad op deze school. Mijn favorieten docenten waren toch wel Mevrouw Bezemer (renate) en Meneer De Bruin. Ik heb die vier jaar de richting administratie gekozen.Het waren leuke en gezellige dagen.Ik ben in 1 keer geslaagd en heb nooit een jaar over hoeven te doen. Ik heb m'n vriend (Eddy) in de derde leren kennen waar ik nu al bijna 3 jaar verkering mee heb.Ik vond tekstverwerken altijd heel leuk. De meeste hadden daar een hekel aan maar ik ging er altijd met plezier naar toe.Verder ben ik blij dat ik daar op school heb gezeten omdat,ik daar mijn lieve vriendje heb leren kennen en administratie heb gevolgd met hele leuke vriendinnen en vrienden en leraren!!!

  Oranje Nassau College, 1997

  Ik zat op de Erassmusschool aan de Pachtersdreef.

  Ik zat op de Erassmusschool aan de Pachtersdreef. Vond het wel altijd leuk om naar school te gaan. Ik was altijd heeeel slecht in rekenen. Had meestal altijd een onvoldoende. Ik kon altijd heel goed opschieten met de leraren. Meester rob, Juffrouw Olga en juf maina.Met wie ik het meeste om ging was met melisse boon, Melissa verheul en naima. Ik heb ook nog verkering gehad met Robbie Lenssen. Hij is toen gaan emigeren naar australië.Verder was het een hele leuke tijd. Veel dansjes gedaan voor de klas. Was altijd wel leuk.

  Erasmusschool, 1989

  ?