Jennie Sasbrink-Kamphuis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jennie Sasbrink-Kamphuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jennie Sasbrink-Kamphuis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Klasgenoten van toen, waar zijn jullie gebleven? Er komen allerlei herinneringen bovendrijven: Het uitje naar Bakkum in de vierde klas, kookwedstrijden per klas, Smittie die de film niet aan de gang kon krijgen (stekker zat niet in stopcontact.

  Klasgenoten van toen, waar zijn jullie gebleven? Er komen allerlei herinneringen bovendrijven: Het uitje naar Bakkum in de vierde klas, kookwedstrijden per klas, Smittie die de film niet aan de gang kon krijgen (stekker zat niet in stopcontact..), enz. enz. Ben benieuwd van jullie te horen.

  mavo, 1968

  Fantastische tijd gehad.

  Fantastische tijd gehad. Elke dag naar Almelo op de brommer. Best een eind vanuit Marle. 's Winters met de bus, vaste prik: theedrinken bij Ina thuis. Hoe heette die aardige concierge ook weer? En dan die reis naar Rusland. Wat een belevenis! En inderdaad: de pauzes in de kelder. Wat hebben we een lol gehad. Hoe is het met iedereen?

  Van Rhijn College, 1972

  Bij meester Mulder in de klas.

  Bij meester Mulder in de klas... Vis halen in Hellendoorn, sigaren halen in Den Ham. Tussendoor werken in de tuin. En dan ook nog proberen wat leerstof op te steken. Geweldig toch! Tegenwoordig woon ik in Veenendaal, ben getrouwd, 2 kinderen. Heb het goed naar m'n zin. Klasgenoten laat eens wat van je horen.

  Basissch De Marliaantjes, 1962

  ?