Jenni Gerrits

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jenni Gerrits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Jenni Gerrits heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik herinner mij nog een huwelijk van onze kleuterjuf, waarbij ik, samen met nog een jongetje uit de klas, het cadeau mocht overhandigen.

  Ik herinner mij nog een huwelijk van onze kleuterjuf, waarbij ik, samen met nog een jongetje uit de klas, het cadeau mocht overhandigen. Het zat in een mand, die best zwaar was, maar wat erin zat......(?)

  2007, Jenni Gerrits

  Wij waren een grote groep die in september '72 startte met de opleiding.

  Wij waren een grote groep die in september '72 startte met de opleiding. Twaalf man sterk, of liever gezegd: 11 vrouwen en 1 man. Ik hoor het zuster Prenger (de toenmalige directrice) nog zo zeggen: "Als daar eens 8 de eindstreep van halen..." En ze had gelijk, en ook nog niet eens alle 8 tegelijk. Leuke jaren gehad, ook wilde jaren, vooral in het zusterhuis. Marjan Steijnis was al die jaren mijn soulmate.

  2007, Jenni Gerrits

  De beste herinneringen bewaar ik aan Roosje Brenneisen.

  De beste herinneringen bewaar ik aan Roosje Brenneisen. We waren boezemvriendinnen. Daarnaast bewaar ik ook hele goede herinneringen aan meester Bargeman, die voor zijn tijd al erg vooruitstrevend was. Vooral die leuke klasse-avonden met musicals zijn me bijgebleven (ik speel en regiseer nog steeds toneel..., dank U wel, meneer Bargeman!!) En juffrouw Woestening vergeet ik ook nooit meer, die mij altijd ter verantwoording riep wanneer ik mijn bril weer niet op had. En mij ook niet wilde geloven, toen dat niet meer nodig was. Ik moest eerst een briefje van mijn ouders meenemen....

  2007, Jenni Gerrits
  ?