Bekijk het volledige profiel van Jenneke Velden en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Jenneke Velden heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Weinig herinneringen. Een spee...

Weinig herinneringen. Een speelplaats met zandbak en klimrek.Een klaslokaal met houten planken vloer met gaatjes, waar ik een potlood in heb gestopt. Moest van de juf , hoe dan ook, het potlood weer te voorschijn halen. Heeft indruk gemaakt, want is na al die jaren me wel bijgebleven!

2011, Jenneke Velden

ik ben begonnen op de Laaan en...

ik ben begonnen op de Laaan en Oude Kerkhof. Daarna naar de nieuwe uschool in nieuwland gegaan. Heb goede herinneringen aan mijn schooltijd(veel lol)maar moet voor de leraren een ramp zijn geweest.(Bultje, Klein, Woltman, Bergsma,Kruishaar).Denk met veel plezier aan schoolreis naar Lunteren.Mijn vriendinnetje is nog steeds Mieke Swiderski.Verdernog contact met Nan Donkersloot.

2009, Jenneke Velden

ik ben in de 2de klas bij juf ...

ik ben in de 2de klas bij juf guibal gekomen.wijkamen uit groningen en voor mij was het heel erg wennen.zeker bij haar! wat een kreng! verder goede herinneringen.vriendinnetjes waren rieke,ada den dijker,jeanette de droot,rita mulder,martha otten,ellie de vries,magreet luyten.speelde ook wel met rené beckers,kees en jan blonk.

2009, Jenneke Velden
?