jelle smid

Kent 34 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jelle smid en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  jelle smid heeft 4 klassenfoto's en kent 34 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Dekker, de Boer, Meidertsma, Algera, Hania noem ze allemaal maar op! En natuurlijk Auke vd Plaats! wat een wereld vent! In de pauze gevulde koeken (vaak nog warm) voor een kwartje en een flesje Cola voor 3 kwartjes.

  Dekker, de Boer, Meidertsma, Algera, Hania noem ze allemaal maar op! En natuurlijk Auke vd Plaats! wat een wereld vent! In de pauze gevulde koeken (vaak nog warm) voor een kwartje en een flesje Cola voor 3 kwartjes..... wat een dieet. Al met al een geweldige school waar ik vanwege de sluiting in 1994 helaas maar 2 jaar heb gezeten!

  2004, jelle smid

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Juf tjalina en meester sprik en wielinga blijven me altijd bij! heerlijke mensen achteraf gezien! klasgenoten? Emiel, arend, pieter, diana, antsje, anneke enz enz. Hylpen for ever!

  2004, jelle smid

  ik ben volgens mij in 1989 op de dolteskoalle gekomen.

  ik ben volgens mij in 1989 op de dolteskoalle gekomen.. leuke school veel vrienden gemaakt in workum. herinner mij michiel, johan, femma, jeltje, linda (oh wat was ik verliefd) berber (kwam je laatst nog tegen).... noem ze maar op.

  2004, jelle smid
  ?