Ontdek PLUS

Jelga Biesheuvel

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jelga Biesheuvel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jelga Biesheuvel heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zes jaar lang van De Lier naar Delft gefietst, vaak met een vast clubje, als ik tenminste niet te laat was.

  Zes jaar lang van De Lier naar Delft gefietst, vaak met een vast clubje, als ik tenminste niet te laat was... De eerste drie jaar naar Zuid, daarna naar Noord, waar toch wel een andere cultuur bleek te heersen. Maar gezellig was het er toch wel, met veel feesten, cabaret en werkweken. In de 3e naar Engeland en in de 5e naar Limburg - de enige groep die níet naar het buitenland ging...

  Christelijk Lyceum Delft, 1975

  Nee, ik zat niet op deze school, maar mijn vader -Dim Biesheuvel- gaf er les.

  Nee, ik zat niet op deze school, maar mijn vader -Dim Biesheuvel- gaf er les. Dat moet eind vijftiger jaren, begin zestiger jaren zijn geweest. Mijn moeder was juf op de bijbehorende kleuterschool, zij heette toen nog Hennie van Munster. Tot ze trouwden natuurlijk, in 1961.

  school met de bijbel, 1960

  Twee jaar op deze school gezeten.

  Twee jaar op deze school gezeten. We kwamen met een klas vol van de Calvijnschool, die werd opgeheven. Niet iedereen kwam in dezelfde klas terecht, waarschijnlijk zijn we gemengd met de al aanwezige klas van de Ireneschool.

  Prinses Irene School, 1970