Bekijk het volledige profiel van Jelga Biesheuvel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Jelga Biesheuvel heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Zes jaar lang van De Lier naar...

Zes jaar lang van De Lier naar Delft gefietst, vaak met een vast clubje, als ik tenminste niet te laat was... De eerste drie jaar naar Zuid, daarna naar Noord, waar toch wel een andere cultuur bleek te heersen. Maar gezellig was het er toch wel, met veel feesten, cabaret en werkweken. In de 3e naar Engeland en in de 5e naar Limburg - de enige groep die níet naar het buitenland ging...

2003, Jelga Biesheuvel

Nee, ik zat niet op deze schoo...

Nee, ik zat niet op deze school, maar mijn vader -Dim Biesheuvel- gaf er les. Dat moet eind vijftiger jaren, begin zestiger jaren zijn geweest. Mijn moeder was juf op de bijbehorende kleuterschool, zij heette toen nog Hennie van Munster. Tot ze trouwden natuurlijk, in 1961.

2002, Jelga Biesheuvel

Twee jaar op deze school gezet...

Twee jaar op deze school gezeten. We kwamen met een klas vol van de Calvijnschool, die werd opgeheven. Niet iedereen kwam in dezelfde klas terecht, waarschijnlijk zijn we gemengd met de al aanwezige klas van de Ireneschool.

2002, Jelga Biesheuvel
?