Bekijk het volledige profiel van jeike Beernink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

jeike Beernink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik herinner mij meneer de Jage...

Ik herinner mij meneer de Jager als vreselijk streng. En verder een die de schooltijd een beetje leuk maakte meneer stroo die ook viool speelde.

2006, jeike Beernink

waar zijn de anderen van mijn ...

waar zijn de anderen van mijn jaren. wij reisden half eindhoven af om de lessen te volgen. Juffrouw Kors en dhr. Weijmans en Dhr Baks voor tekenen herinner ik mij.

2006, jeike Beernink

ik zat van1951 tot 1957 op de ...

ik zat van1951 tot 1957 op de julianaschool. Heb er alle klassen doorlopen. Kan me juf Verduin nog herinneren. We noemden haar "kip"Verduin"en kregen breiles van haar. Verder pietje Willemsen die ook nog op kamers woonde tegenover ons op de westerweg en ook weleens op ons kwan passen hoe verzin je het. Natuurlijk meester Koch wiens zoon Frans bij mij in de klas zat en zich altijd voorbeeldig moest gedragen wat niet mee viel. Het meeste hield ik van meester Den Hollander en het hoofd Meester van der Hauw. Zijn mooie voorlezen en het mee fietsen van hem met de wandeltochten. Hij kon fietsen op wandelsnelheid.

2004, jeike Beernink
?