Jeffrey Haighton (Been)

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeffrey Haighton (Been) en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Jeffrey Haighton (Been) heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kan me herrineren Mej.

  Ik kan me herrineren Mej. Kanne en Meester Blauw,

  2004, Jeffrey Haighton (Been)

  Ik ben samen met Erik Heinis van de lagere School naar de Prinsesseschool dat moet geweest zijn in 1968 en jongens wat gaat de tijd snel.

  Ik ben samen met Erik Heinis van de lagere School naar de Prinsesseschool dat moet geweest zijn in 1968 en jongens wat gaat de tijd snel. Ik ben vader van 3 kinderen 2 jongens 26 ,23 en een dochter 19 jaar .Mijn schooltijd kan ik mij nog herinneren als de dag van gisteren. In mijn examenjaar kreeg ik verkering met Tineke Harkema(niet van school) waarmee ik getrouwd bent en waarmee ik samen oud wil worden Ik kan nog wel wat namen opnoemen zoals, Eddy Gerber, Erik Heinis en natuurlijk Harold Abdoelhaviskanen Tom de Boer, Richard Berkman ook een van mijn gabbers geweest samen meiden versieren, Lousie Leeuwendaal en Ciska van der Hout ( trouwens zij is mijn collega tot nu toe)en Yvonne Souman, . Lydia v Willigen, Ineke Kooymans, Yvonne de Vries, Ria Esteje en Marja Molenaar, schoolvrienden Henk v Meeteren, Willem Landzaat, Willem Rappagne , Leraren en leraressen Meester Nak(Engels), Mr Kaay(Duits), juff.Marjan Stam(Nederlands) en ook juff. Joke v Eede(duits oa) Juff Bussink(naar de States) en natuurlijk mijn favouriet Mr Sambrink(bio) Ja dan natuurlijk London !!!!!wat een tijd Voor dat we het weten is alles voorbij!! Momenteel heb ik een grote hobby Ik speel in een band "FreeStyle band" waar mijn dochter Lyndsay de leadzangeres van is. Mensen we spelen de muziek van toen jaren 60 70 80 en wat modern muziek en als we die dan spelen dan moet ik denken aan de vele klasseavonden en danspartijtjes in portieken voor de school of bij schoolgenoten thuis. Brood uithollen, vleessalada en bij de melkboer chocomel alles in de pauze noem maar op wie kan dit zich nog herrineren?

  2004, Jeffrey Haighton (Been)

  Ik woonde op de Adm.

  Ik woonde op de Adm.d Ruyterweg en heb o.a. met Erik Heinis, Elly Geelkerken, Carla Huismans, Roel ? Maud Ong in de 5e en 6e klas gezeten Mijn favoriete leraar was Mr de Vries en zeker niet Bossie

  2004, Jeffrey Haighton (Been)
  ?