Jef Schouwen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jef Schouwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jef Schouwen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wel gek, ik heb nauwelijks herinneringen aan deze school.

  Wel gek, ik heb nauwelijks herinneringen aan deze school. Ik zat altijd achterin, samen met Frank Vreedenburgh. Die kende ik toen nog niet, maar we zijn nu nog bevriend. We waren beiden wat ouder dan de meesten in de klas. Een leraar staat me nog goed bij, Waalput. Een leraar die wiskunde en mecahnica heel boeiend kon maken. Alleen mijn soort vragen zag hij niet zo zitten, te ontechnisch denk ik.

  Hogeschool West-Brabant fac..., 1974

  Ik herinner mij Piet Melief als (str)enge directeur.

  Ik herinner mij Piet Melief als (str)enge directeur. Schmidt als enthousiaste geschiedenisleraar, de latere schrijver Cartens als boeiende leraar Nedelands, Terwiel als zeer strenge leraar voor scheikunde. En natuurlijk van de Ven die wiskunde toch leuk kon brengen. En dat allemaal in die kale noodlokalen aan de Korte Raamstraat. We gingen nog naar school op de zaterdagmorgen.Veel wisselende verliefdheden. Zelfs na de schoolperiode nog het langst met Agnes Heller.

  Newmancollege, 1965

  ?