jedidja bunk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jedidja bunk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jedidja bunk heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb maar een jaar op die school gezeten maar den ker nog veel aan terug we hadden wel een gezellige klas kan me zo wat namen herrineren ik denk vooral nog vaak aan ina was een vriendin van mij en kan me nog alex en isa en karin herinneren en richard o

  ik heb maar een jaar op die school gezeten maar den ker nog veel aan terug we hadden wel een gezellige klas kan me zo wat namen herrineren ik denk vooral nog vaak aan ina was een vriendin van mij en kan me nog alex en isa en karin herinneren en richard of patrick .

  De Marke, 1982

  ik herinner me nog dat ik het een fijne school vond ,en ik was vooral dol op meneer ludden en het optreden als de dolly dots staat me nog het meest bij we zaten toen in de zesde klas.

  ik herinner me nog dat ik het een fijne school vond ,en ik was vooral dol op meneer ludden en het optreden als de dolly dots staat me nog het meest bij we zaten toen in de zesde klas

  Prins Willem school, 1975

  ik herinner mij dat het een fijne tijd was op die school,en ik denk nog vaak terug aan de las lessen van toen.

  ik herinner mij dat het een fijne tijd was op die school,en ik denk nog vaak terug aan de las lessen van toen

  Lagere Tuinbouw School, 1983

  ?