Jeany deHeer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeany deHeer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeany deHeer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de helft van het 2e jaar ben ik erbij gekomen.

  In de helft van het 2e jaar ben ik erbij gekomen. Heb het super naar me zin gehad, misschien 1 juf iets te veel gepetst, maar dat hoort erbij:o)Ik zie niemand meer van de klas, alleen Mieke, dat is nog steeds m'n hartsvriendin,al 21 jaar dit jaar. Ben ondertussen 12 jaar getrouwd. Heb 2 dochters 1 van 4 (Jordan) en 1 uk van 6 maanden (Nikki). Ik werk 2 dagen in de week bij CaiWay.

  De Vaart, 1984

  Leuke tijd gehad, maar zie niemand meer uit die tijd.

  Leuke tijd gehad, maar zie niemand meer uit die tijd.

  KMBO, 1986

  Dat ik het er de meeste jaren naar m'n zin heb gehad, behalve het 2e, jaar daar had ik een juf die ik niet zo aardig vond, en zij mij ook niet dus dat scheelt.

  Dat ik het er de meeste jaren naar m'n zin heb gehad, behalve het 2e, jaar daar had ik een juf die ik niet zo aardig vond, en zij mij ook niet dus dat scheelt. Ik kom nog wel eens oude klasgenoten tegen, maar dat zijn er niet zoveel. Het leuke is is dat ik 3 jaar geleden een collega erbij kreeg die mijn taken over ging nemen toen ik met verlof ging. Per toeval kwamen we erachter door oude schoolfoto's dat zij een relatie heeft met Richard Verduijn. Zo op z'n tijd heb ik ook nog wel eens contact met sylvia van de boogerd, die toen geemigreerd was naar Amerika.

  prins bernhardschool, 1975

  ?