Jeanny Stokvis

Kent 0 personen

MARRIED , 6 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeanny Stokvis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeanny Stokvis heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De lagere school heb ik de eerste 3 jaar bij juf de Koning gezeten, bij haar mocht ik mijn geleerde psalmversje aan haar oor opzeggen, want dat durfde ik niet hardop.

  De lagere school heb ik de eerste 3 jaar bij juf de Koning gezeten, bij haar mocht ik mijn geleerde psalmversje aan haar oor opzeggen, want dat durfde ik niet hardop. Herinner me meester Bienefelt,Bal,Pleiter, bovenmeester Hoek, die als hij jarig was zijn armen vol had met sigaren van zijn leerlingen, hij stond altijd bij aanvang van de school op de trap om orde te houden.

  AS Talmaschool, 1953

  Wou niet naar deze school, heb er niets anders gedaan dan lol gemaakt.

  Wou niet naar deze school, heb er niets anders gedaan dan lol gemaakt. juf Berrevoets,verschoor, bouman, meester Schellevis. Met koken moesten we alles opeten, maar dat gooiden we mooi bij de eendjes aan de overkant. De snackbar van Janus in de paradijslaan werdt ook druk bezocht, zat naast drogisterij Louwe, waar ik later heb gewerkt.

  Chr.Huishoud-en Nijverheids..., 1961

  de eerste 2 jaren waren de kleuterschool van deze school, de rest was van de lagere school.

  de eerste 2 jaren waren de kleuterschool van deze school, de rest was van de lagere school. Herinner me nog de zandbak, en juffrouw Visser en juffrouw Bokhout.

  A S Talmaschool, 1953

  ?