Jeannette Vroegop

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeannette Vroegop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeannette Vroegop heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een pop aankleden met eigen breiwerk in de eerste klas bij juffrouw Kloos vond ik het einde! In de tweede klas leerden we Zuid Afrikaanse liedjes van meneer Klück, meneer van Druten was enorm streng in de derde, maar in de vierde was het zo leuk bij juf

  Een pop aankleden met eigen breiwerk in de eerste klas bij juffrouw Kloos vond ik het einde! In de tweede klas leerden we Zuid Afrikaanse liedjes van meneer Klück, meneer van Druten was enorm streng in de derde, maar in de vierde was het zo leuk bij juffrouw van Houten. Aan de twee juffen Kamp heb ik weinig goede herinneringen! Mijn eerste zoen kreeg ik van Herman van Hasselt op de werkweek in Oosterhout. Mijn beste vriendin was Yvonne Bosman

  st. maria school, 1962

  Op deze school bleef Yvonne Bosman mijn beste vriendin totdat ik tegen mijn allereerste grote liefde aanliep: Stef Arkesteijn.

  Op deze school bleef Yvonne Bosman mijn beste vriendin totdat ik tegen mijn allereerste grote liefde aanliep: Stef Arkesteijn. In de 2de ging het aan en 3 jaar later ging het uit. Het was wat ze nu noemen een stoplichtrelatie. Dus ook nog smoorverliefd geweest op Alex van Nieuwenhoven. Daarna elkaar nooit meer gezien. Ook de vriendinnen uit het oog verloren. Magda Dessauvagie waar ik tijdens het oervervelende softbal altijd liedjes mee zong van Don Mclean. Ik zie ons nog lopen over de brug in het park in het zonnetje. Gym was trouwens een grote ramp bij Beukers en Verbeek. Het Keldertje was leuker, evenals zoenen in de fietsenstalling. Latere vriendinnen waren natuurlijk Frederique Coumans en Marian Hundscheidt. We hadden in de 2de een geheim: Steven Albrecht.... Na het VWO verhuisd naar Made en aan de sociale academie begonnen in Breda.

  Spieringshoek, 1969

  ?