Jeannette van der Kloet

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeannette van der Kloet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jeannette van der Kloet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Die weekafsluiting heeft op mij zeker geen indruk gemaakt want ik weet er echt nix meer van! Wel kan ik me nog een carnavalssessie in de aula herinneren waarbij ik de hele tijd moest blijven staan terwijl de rest van de school lekker op z'n gat zat.

  Die weekafsluiting heeft op mij zeker geen indruk gemaakt want ik weet er echt nix meer van! Wel kan ik me nog een carnavalssessie in de aula herinneren waarbij ik de hele tijd moest blijven staan terwijl de rest van de school lekker op z'n gat zat. We waren met een stel vriendinnen verkleed als fruitmand en tja als banaan was dat lastig manouvreren!!! Leuk om vooral van 'mijn' klas veel bekenden tegen te komen: hoi Ingrid, Carol en Debbie! Tijd niet gezien: Ron zie ik regelmatig in de kroeg (dank voor de tip!), net als mijn maatje Edwin van der Knaap (zo'n school schept toch een band). Verder zie ik Marjon of Lisette nog wel eens en de ouders van Barbara Kortenbach natuurlijk! Met Karin den Tonkelaar ben ik nog een tijd bevriend geweest maar heb inmiddels het contact verloren. Trouwens Debbie: die feestjes van ons hebben grote indruk gemaakt op de mannelijke Maartenscollege-brugklasgenoten..... Ed en ik hebben er nog vaak lol om!

  R.K. basisschool De Pionier, 1975

  ?