Jeannette Romani

Kent 1 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeannette Romani en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Jeannette Romani heeft 6 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik zat in de klas van juf Janny en ik was gék op haar, ze was zo een lieve juf! In de kleuterschoolperoide zat ik bij juf Veronica in de klas.

  Ik zat in de klas van juf Janny en ik was gék op haar, ze was zo een lieve juf! In de kleuterschoolperoide zat ik bij juf Veronica in de klas.Ook al zo een lieverd!

  2008, Jeannette Romani

  Mijn favoriete les was muziekles van leraar Kobus Koopmans(ook omdat ik verliefd op hem was,hihi) Ik ging in die tijd veel om met Alexandra,Audrey,Monique.

  Mijn favoriete les was muziekles van leraar Kobus Koopmans(ook omdat ik verliefd op hem was,hihi) Ik ging in die tijd veel om met Alexandra,Audrey,Monique.Verder vond ik Evert-Jan(de wiskunde leraar)erg aardig en moest ik vaak ontzettend lachen om heibelmaker Touria... Geen dag was hetzelfde!

  2004, Jeannette Romani

  Ik zat in de klas bij mijn lievelings leraar meester Hans,niet in het hoofdgebouw ,maar in de dependance.

  Ik zat in de klas bij mijn lievelings leraar meester Hans,niet in het hoofdgebouw ,maar in de dependance.Ik heb ook nog een jaartje bij mevrouw Dondorp en juf Inge Zaal in de klas gezeten.

  2004, Jeannette Romani
  ?