Ontdek PLUS

jeannette Oosterbeek

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jeannette Oosterbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jeannette Oosterbeek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  juffrouw mulder en natuurlijk niet te vergeten juffrouw overgaauw en dan natuurlijk mijn beste vriendin diana en dan niet te vergeten Patricia en bianca en eve.

  juffrouw mulder en natuurlijk niet te vergeten juffrouw overgaauw en dan natuurlijk mijn beste vriendin diana en dan niet te vergeten Patricia en bianca en eve...en iedereen die ik vergeten ben..ik ben heel erg veranderd..niet meer dat dikkertje van toen. net als mijn zussie gerdine.

  Timotheusschool, 1984

  1 jaar de mbrt gedaan net als mijn zus gerdine en hele goede vriendin Martine.

  1 jaar de mbrt gedaan net als mijn zus gerdine en hele goede vriendin Martine. leuke tijd met veel stappen en leuke mensen ontmoet, zoals matthijs, ben, thamar, steven en toevallig een oude bekende op mijn werk tegengekomen:youandy.

  Hogeschool Haarlem afdeling..., 1996

  ik kan me niet zo heel veel meer herrineren van deze tijd.

  ik kan me niet zo heel veel meer herrineren van deze tijd. wel dat ik 1 hele goede vriendin had (haar naam weet ik niet meer) en toen we gingen verhuizen kreeg ik een heel mooi schilderij met allemaal handen erop. deze heb ik nog steeds. ik ben er 1 van een tweeling. mijn zus heet gerdine en was helemaal weg van een jongen genaamd torwold. we zaten niet bij elkaar in de klas.

  Kleuterschool In de Puntjes, 1982