Jeannette Millenaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeannette Millenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeannette Millenaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In klas 1 geelzucht.

  In klas 1 geelzucht. Kwam juf Keizer thuis op bezoek.Verder geen speciale herinneringen behalve aan de handwerklessen Vreselijk, dat broddellapje dat maar niet van de pen wilde glijden door mijn zweterige handjes en de sokken op 4 pennen in klas 6. Ik breide ze voor m'n zusje ze was pas 3. Het werden sokken met open teen. Ik kan me nog wel veel kinderen herinneren zoals Willy (nog steeds contact mee)Wijkie,Marion, Jettie, Greetje, Janet, Ina, Marida,Dineke,Bronia,Tineke, Anne-Margreet,Trinette. Ik had verkering hm hm met Alex Tillema. Hoe zou het met hem zijn? allemaal de groetjes van Jeannette Oosterveld

  De Savornin Lohmanschool, 1961

  Wierook stokjes in het kippenhok tussen de kieren van de houten vloer.

  Wierook stokjes in het kippenhok tussen de kieren van de houten vloer.Juf mensema vond het wat vreemd ruiken maar deed niets. Toen kwam Dhr Klein, hij zei, kachel uit en deuren open en ik houd mijn jas aan en jullie gaan een opstel schrijven. We zijn verkleumd.

  Talmaschool, 1967

  ?