Jeannette Hoven

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeannette Hoven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jeannette Hoven heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  zie H.

  zie H. Hartschool

  2005, Jeannette Hoven

  In de eerste klas ( juffrouw Roberts?) begonnen op deze school, tot ik in november verhuisde naar De Kwakel.

  In de eerste klas ( juffrouw Roberts?) begonnen op deze school, tot ik in november verhuisde naar De Kwakel. We fietsten altijd vanuit Korteraar langs de Poel naar Langeraar. In de tweede lag mijn moeder een paar maanden in het ziekenhuis en werd ik ondergebracht bij mij oma in Korteraar. Toen heb ik ook nog zo'n 3 maanden op deze school gezeten. Ik herinner me er weinig van, alleen dat ze daar nog schreven met een kroontjespen en inkt, terwijl wij in De Kwakel al met een balpen schreven. Omdat ik maar tijdelijk op school was mocht ik -bij wijze van uitzondering- die tijd met een balpen schrijven.

  2004, Jeannette Hoven

  Ik woonde bijna naast deze school en speelde er al lang voordat ik 4 werd in het speelkwartier.

  Ik woonde bijna naast deze school en speelde er al lang voordat ik 4 werd in het speelkwartier. Ik herinner me dat de juffrouw in hetzelfde gebouw woonde. Het was een gebouw met in het midden de school (1 lokaal) en aan weerszijden een woonhuis. Rechts woonde dus de juffrouw met haar zuster en links de familie Slof. Wij woonden daar weer naast. Wat ik ook nog weet is dat we een sleutel met een klos mee moesten nemen als we naar het toilet wilde. Als de sleutel weg was, was het toilet dus bezet!. Er brandde vaak een kaars bij een Mariabeeld. Ik had lang haar en altijd een grote strik in, die op een bepaald moment vlam vatte. Er stond voor noodgevallen een emmer water, die ik prompt over mijn hoofd gegoten kreeg!

  2004, Jeannette Hoven
  ?