Jeannette Hokke

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeannette Hokke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jeannette Hokke heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de eerste en tweede klas heb ik bij juffrouw Schuitemaker gezeten.

  In de eerste en tweede klas heb ik bij juffrouw Schuitemaker gezeten.In klas drie bij juf van de linden.In de vierde bij meester Visser,in de vijfde bij meester Cijner en moesten we op zaterdagochtend naar school en kregen we ook franse les.Handwerkles kregen we van juffrouw de Graaf en in klas zes zat ik bij Meester Holzscherer en op zaterdag las hij voor uit "In de soeten suikerbol" Enkele klasgenoten weet ik nog te herinneren Nico Vink.Michiel Peek,Netty van den Ham,Ineke Heijtink,Beppie Rouwehorst,Iteke Lukassen en Bertie Hendriks.

  Christelijke school 'Presik..., 1956

  ik weet nog wel een paar namen die bij mij in de klas hebben gezeten.

  ik weet nog wel een paar namen die bij mij in de klas hebben gezeten. Mijn vriendin was Berna Freriks.ook weet ik nog een paar klasgenoten Willie Westerveld,Ina van schaik,Ipie Hummel en Hans-Peter Zeller.Meneer Blok was het hoofd en meneerMevius gaf bedrijfsrekenen en geschiedenis,meneer Verkerk gaf frans.MeneerSikkema algebra en meetkunde.meneerBoelema nederlands en meneerJan Konings gym.Ik ben getrouwd met Simon Hokke en samen hebben wij 3 dochters.Ik ben leerkracht op een basisschool in Ainhem en sta in groep 3.

  Oranje Mavo / Oranje Mulo, 1962

  Ik ben begonnen op deze school 1 mei 1970 Eerst als leidster en later als hoofdleidster.

  Ik ben begonnen op deze school 1 mei 1970 Eerst als leidster en later als hoofdleidster. Toen ik als leidster begon was mijn collega juffrouw Rita van der HorstZij werkte als invalster op deze school.In september kwam Djoeke Falkena,zij was toen het hoofd van de school.Toen ik hoofdleidster werd was juffrouw(jolanda)de KLerk mijn collega.Mijn leukste herinneringen zijn:De Kerstfeesten,de bruiloft van Jolanda met Theo Spijker.We gingen met zijn allen in een grote bus naar Arnhem toe.Mijn eigen bruiloft met Simon Hokke in Doesburg.De kleuters hadden mooie hoeden op,Gwenny den Ouden werd die dag 4 jaar.(12 mei 1978)

  Chr.Kleuterschool 't Lammetje, 1970

  ?