Jeanine Wagemans

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeanine Wagemans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jeanine Wagemans heeft 6 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn favoriete vak was uiteraard de gymles van meneer Houben.

  Mijn favoriete vak was uiteraard de gymles van meneer Houben. Met vooral basketbal. apenkooien, de trampoline en de ringen. Als de namen niet correct zijn op de foto en voor aanvullingen stuur svp een mailtje.

  Sant Ansfried Mavo, 1971

  In onze tijd was de naam van deze school nog Sint Aloysiusschool.

  In onze tijd was de naam van deze school nog Sint Aloysiusschool. Op de kleuterschool in 1963 bij zr. Treeske en in 1964 bij Juffr. Angeline (boven in het jeugdhuis) De juf van de 1e klas was juffr. Custers. Zij was een hele lieve juf, in het jaar dat ik bij haar in de klas zat is ze getrouwd en moest ik samen met Peter D. een versje opzeggen op de bruiloft in Baexem. Op de 2e en 3e zat ik bij juffr. Jacobs. Brrrr. Kreeg in de derde mijn eerste onvoldoende. In de 4e klas zat ik bij dhr. Koninkx die volgens mij dat jaar gepensioneerd werd. Er werd ter gelegenheid hiervan een groot feest gehouden in het jeugdhuis. Op de 5e en 6e kregen we les volgens het Jena plan. Ik zat bij Dhr. Peeters. Op de zesde ging je aan het eind op schoolkamp in Meyel.

  de Klink, 1963

  Ik heb de 3 jarige opleiding MBO-CD gedaan.

  Ik heb de 3 jarige opleiding MBO-CD gedaan. 1e jaar school 2e jaar stage in 3 verschillende instellingen en het 3e jaar weer school en examen. Na het examen had ik gelijk een baan bij een van mijn stage adressen tw. Bejaardenhuis "Op den Toren" in Nuth.

  Agnes Scholengemeenschap, 1975

  ?