Jeanette Uuldriks

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeanette Uuldriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeanette Uuldriks heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heerlijk relaxed jaartje 5 VWO Speciaal.

  Heerlijk relaxed jaartje 5 VWO Speciaal. Leuke tijd gehad, de excursie naar de Marine kan ik me nog goed herinneren... Sommige meiden hadden die dag korte rokjes aan vanwege het warme weer. Dit trok veel bekijks van de mannelijke mariniers bij het beklimmen van de trappen op 't schip...

  Bogerman, 1997

  HBO Communicatie Na een paar maanden uitloop, ben ik afgestudeerd in januari 2003.

  HBO Communicatie Na een paar maanden uitloop, ben ik afgestudeerd in januari 2003. Leuke gezellige tijd gehad.

  Noordelijke Hogeschool Leeu..., 1998

  Op deze school heb ik maar korte tijd gezeten, ben in de kleuterklas op school gekomen en heb hier een half jaar met plezier gespeeld.

  Op deze school heb ik maar korte tijd gezeten, ben in de kleuterklas op school gekomen en heb hier een half jaar met plezier gespeeld. Deze periode was zo kort omdat we gingen verhuizen naar Sneek. De vriendjes/vriendinnetjes die ik me herinner uit Leeuwarden zijn Manuela en Niels, achternamen weet ik niet meer. Vlak voordat ik 4 werd en naar school mocht, was 't een keer zo heet dat er op het schoolplein allerlei zwembadjes geplaatst waren. Ik mocht toen met mijn grote zus mee naar school te zwemmen.

  Amalia van Solms School, 1984

  ?