Bekijk het volledige profiel van Jeanette Noordermeer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Jeanette Noordermeer heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Mijnheer Kraak, door hem ben i...

Mijnheer Kraak, door hem ben ik via Havo en Vwo Frans gaan studeren in Leiden. Mijnheer Boesveld, die altijd op de vensterbank ging staan tijdens de repetities. Mijnheer van den Broek, leraar Duits die ontzettend gepest werd. Wie weet nog van de deurkruk en de opwindmuis? Mijnheer van Veen die altijd vreselijk rood aanliep als hij boos was. Het koffiedrinken bij Logt in de pauzes. Dan hoefde je niet naar buiten! Een hele leuke tijd geweest.

2004, Jeanette Noordermeer

Van de Plesman Mavo gezellighe...

Van de Plesman Mavo gezelligheid naar de veel grotere school ROS. Wel heel veel nieuwe vrienden gekregen. Iedere zondagochtend vroeg verzamelen om te gaan trimmen. Met z'n allen naar dansles bij Erkelens, daarna klaverjassen bij de een of de ander. Veel theedrinken bij elkaar. Van de docenten herinner ik mij Mevr. Muuse voor Nederlands, Mevr. v. Wijk voor Frans en natuurlijk ook dhr. Vink. Mijnheer Meijer voor economie, niet zulke plezierige herinneringen aan dit vak. Waarschijnlijk omdat ik er niet zo goed in was. Voor gym dhr. Kestelo. Ik herinner mij dat een van de leerlingen hem tijdens de veldgymles zijn tanden uit de mond had geslagen met een hockeybal, wel per ongeluk. Hij is toch later rector geworden? in 1978 mijn Havo diploma gehaald en in 1980 mijn Vwo diploma. Nooit gedacht dat ik ooit zo ver zou komen.

2004, Jeanette Noordermeer
?