Jeanette kempers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeanette kempers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeanette kempers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  we hadden les van cor vreeswijk?? en als we melig waren moesten we maar worsten gaan verkopen bij de hema Angeligue van Beek, Gini en wilma uit hardenberg.

  we hadden les van cor vreeswijk?? en als we melig waren moesten we maar worsten gaan verkopen bij de hema Angeligue van Beek, Gini en wilma uit hardenberg....

  Reigersdaal (Z-opleiding), 1987

  mijnheer Snaphaan (helaas overleden) de school bestaat niet meer, heet nu Springschans, ze hebben 2 keer een reunie voor de hele school gehouden, maar waren de gegevens van onze klas kwijt (ik heb er zelf naar mogen zoeken in het archief) was helaas dus e

  mijnheer Snaphaan (helaas overleden) de school bestaat niet meer, heet nu Springschans, ze hebben 2 keer een reunie voor de hele school gehouden, maar waren de gegevens van onze klas kwijt (ik heb er zelf naar mogen zoeken in het archief) was helaas dus een van de weinigen (met Ammo geloof ik?) die er waren. Dat kunnen we beter overdoen!!

  de nieuwe hoeve, 1971

  ?