Jeanette Busch

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeanette Busch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jeanette Busch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn vriendin was Marja Smeenk en achter ons bij Duits zaten altijd Joris Kieviet en Marcel Sutmuller.

  Mijn vriendin was Marja Smeenk en achter ons bij Duits zaten altijd Joris Kieviet en Marcel Sutmuller. Tijdens een van deze lessen hadden zij een wierook afgestoken. Zuster Egberta werd erbij gehaald en rij voor rij moest we in het gangetje bij haar staan. Daarna een voor een naar binnen. Jammer genoeg is er iemand doorgeslagen en werden Joris en Maaarten voor een paar dagen geschorst. Dit omdat zr. Egberta dacht dat het om drugs ging. Verder was het een puinhoop bij meneer Huis die we een jaar hebben gehad voor Handel. We zaten in de noodgebouwen. Tassen en etui's gingen het raam uit en proefwerk maakten we met de boeken op tafel. Geen wonder dat hij het maar een jaar volgehouden heeft. Meneer Ehren (van Engels) was een verhaal apart. Hij hield je rustig het hele proefwerk aan de praat en als je het dan niet af had, had je pech. Er ging in die tijd ook een verhaal de ronde dat hij alle stoffels en blikken door de hele school in de prullenbak had gegooid. En dan die puddingbroodjes bij de bakker aan de overkant en die chocolademelk uit de automaat. Je moest altijd uikijken dat je hem zonder "ongelukken" opgedronken kreeg.

  2004, Jeanette Busch

  Wat ik me nog herinner is de gescheide speelplaats en de lijn waar we niet overheen mochten en stiekum toch deden.

  Wat ik me nog herinner is de gescheide speelplaats en de lijn waar we niet overheen mochten en stiekum toch deden. In groep 6 zat ik bij Juf. Schammine. We hadden allemaal wit/zwart in het inktpotje zitten, had ze het in de gaten moesten we ineens weer met inkt gaan schrijven. Help.

  2004, Jeanette Busch
  ?